Autoschade? Wij helpen je verder

Autostad is een ERKEND HERSTELLER van meerdere grote verzekeringsmaatschappijen.

Wij voldoen dus aan de strengste voorwaarden door de maatschappijen opgelegd. Wij garanderen een kwalitatieve herstelling op maat van iedere klant met de meest innoverende hersteltechnieken, een moderne werkplaats en ons ervaren team.

Na de persoonlijke ontvangst worden er digitale foto's van uw wagen genomen en een geautomatiseerd Winformex bestek wordt opgemaakt. U krijgt de nodige uitleg over de herstelling en wij nemen de administratieve opvolging van u over indien u dit wenst. Er staat steeds een vervangwagen tot uw beschikking. In sommige gevallen kan de maatschappij overgaan tot een directe betaling, zodat u zich daarover ook geen zorgen meer hoeft te maken.

 - Herstellen voorruit

 - Spot repairs

 - Uitdeuken zonder spuiten

 - Alle richtwerken

 - Alle spuitwerken

 - Herstel zetelbekledingen

 - Polieren


Erkend hersteller voor:

Opel Fiat Alfa Romeo Jeep Abarth Chevrolet Dodge Lancia

JOUW GARANTIE OP HET BESTE RESULTAAT

Carrosserieherstellingen van wagens is een vak apart. Het vraagt om de gepaste expertise, de juiste infrastructuur en oog voor innovatie. Met verzekeraars en experts onderhouden we de beste relaties. Zij weten dat we in staat zijn om schade snel en efficiƫnt te herstellen. We investeren dan ook regelmatig in nieuwe technieken, gereedschappen, opleidingen en milieuvereisten. In elke vestiging staan de juiste vakmannen paraat. Is de schade verzekerd, dan kun je rekenen op een gratis vervangwagen. Ook met een deuk in je carrosserie weten we raad. Dankzij onze spot-repair service deuken wij uit zonder spuiten. Zo blijft je mobiliteit gegarandeerd aan de beste prijs.

JOUW GARANTIE OP HET BESTE RESULTAAT

Onze troeven

 - Vaste prijsafspraak

 - GRATIS vervangwagen

 - 1 contactpersoon

 - Professionals aan het werk

 - Originele onderdelen

 - Snelle kwalitatieve herstelling

Onze troeven

Onze verzekeringspartners:

Allianz Verzekeringen AG Insurance Argenta AXA Baloise DVV Verzekeringen Federale Verzekeringen Fidea KBC Verzekeringen P&V Verzekeringen Touring VIVIUM

Maak een afspraak voor een herstelling

Persoonsgegevens

Facturatie

Voertuiggegevens

Afspraakgegevens

Herstellingsvestiging:

Logo Autostad Leuven